doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Deze video zorgde voor oorlog tussen Temptations Christian en Zach

Zach haalde flink uit naar zijn mede-deelnemer.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Deze video zorgde voor oorlog tussen Temptations Christian en Zach

Hoewel Zach en Christian het tijdens de opnames van Temptation Island prima met elkaar konden vinden, is dat nu wel anders. Christian heeft Zach zelfs uitgenodigd om tegen hem te vechten in Boxing Influencers. Al deze drama begon met déze live-video.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Live-video

De video waar het om gaat is een live-video tussen Zach en Fawry not Sawry, en daar was de deelnemer niet heel positief over Christian.

Wanneer ter sprake komt hoe Zach is neergezet in het programma, laat hij weten dat hij dit liever heeft dan dat hij een weinig besproken deelnemer zou zijn. "Liever zo in beeld, dan dat ik een nobody ben, zoals Christian. Die gozer doet helemaal niks de hele show."

Lees ook: Temptations Romee onthult: kreeg ze geld voor haar avontuurtje met Zach?

Boxing Influencers

Deze opmerkingen vielen bij Christian in verkeerde aarde en daarom daagde hij Zach uit voor het boxing-programma.

"Ik heb gehoord dat jij mij aan het kleineren was toen je live ging. Ik weet dat we tegenpolen zijn. Man tegen man, ik daag je uit voor Boxing Influencers", vertelt de deelnemer in een video op Instagram.

Inmiddels heeft Zach gereageerd op de uitdaging. "Even een berichtje aan alle losers die mij hebben uitgedaagd voor Boxing Influencers: jullie zijn niet relevant. Willen jullie weer fame op de kaart? Terwijl jullie stressen zwem ik door in mijn rap money in welvaart."

Beeld: YouTube, Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');