Zien: Famke Louise deelt eerste foto met nieuwe vriend

Love is in the air!

Famke Louise maakte gister bekend weer aan het daten te zijn, al gaf ze ook aan dat dit nog niet erg serieus was. Wél deelt de zangeres al een kiekje met haar nieuwe lover. Cute!

Foto

Op Instagram Stories plaatst Famke een foto waar ze innig met haar nieuwe liefde op staat. De zangeres plaatst er twee hartjes bij en zo te zien kunnen de tortelduifjes niet van elkaar af blijven.

Wie de gelukkige is? Daar zullen fans nog even geduld voor moeten hebben, Famke's nieuwe lover is namelijk van de achterkant te zien. Famke liet eerder al aan RTL Boulevard weten dat ze er nog niet veel over kwijt wil en dat ze ook nog even geheim houdt met wie ze aan het daten is.

Lees ook: Famke Louise is weer aan het daten

Tijd voor zichzelf

Sinds vorige maand is de zangeres een stuk minder actief op social media. Famke gaf destijds aan meer tijd voor zichzelf nodig te hebben.

"Ik ben erachter gekomen dat ik vanbinnen nog niet alles goed heb verwerkt en ben nog aan het dealen met wat dingen uit het verleden. Ik hoop dat jullie mij deze tijd gunnen", schreef Famke begin deze maand nog op Instagram.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws