10 bizarre weetjes over Keeping Up with the Kardashians

2. In Kris' huis is schoenbescherming verplicht

Lees ook

Keeping Up with the Kardashians is misschien wel het meest populaire realityprogramma ooit. Niemand vindt het dan ook vervelend om een kijkje te nemen in het bijzondere, glamorous leven van de familie. Toch zijn er nog wat dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over de show.

Weetjes

1. Kim krijgt het meest betaald

Hoewel de hele familie in de show te zien is, gaat Kim er met de meeste money vandoor. Al komt Khloé's salaris ook aardig in de buurt. Nu Kourtney besloten heeft de show (tijdelijk) te verlaten, zullen Kim en Khloé ongeveer 50 tot 60 procent mee naar huis nemen, wat neerkomt op zo'n 37,5 miljoen dollar per persoon. Halfzussen Kylie en Kendall zullen het met de restjes moeten doen.

2. De producers moeten schoenbescherming aan in Kris' huis

Je kent ze vast wel; die blauwe plastic zakjes die dokters vaak over hun schoenen dragen. Dat moeten de producers van de show dus ook dragen in het huis van momager Kris. Het is in ieder geval duidelijk dat ze niet is gediend van viezigheid in haar luxe stekje.

3. Er wordt dagelijks 10-12 uur gefilmd

Dat de KarJenners niet veel privacy hebben is inmiddels bekend. Met dit feitje wordt het nog eens verduidelijkt. Praktisch gezien stoppen de camera's van de show nooit met filmen. Kris zou zelfs camera's aan haar plafond hebben, zodat er niks gemist kan worden.

4. Kim bepaald een groot deel van de show

Kim is de drijvende kracht achter show. Ze weet zelfs de crew te vertellen waar ze moeten filmen voor de dagelijkse dosis drama. "Ik denk dat als je het de crew vraagt, ik waarschijnlijk het meeste produceer, omdat ik weet wat mijn zussen niet delen," vertelde Kim aan de Hollywood Reporter. "Dus ik vertel ze: 'Ga nu naar Kourtney's huis, daar is iets aan de hand'"

5. De huizen van de familie worden nooit van de buitenkant gefilmd

Hoewel de gigantische villa's van de familie vaak in de serie voorkomen, worden de huizen nooit écht van de buitenkant (buitenkant) gefilmd. De beelden die je ziet zijn dan ook allemaal nep. De reden dat dit niet gefilmd wordt, heeft met de veiligheid en privacy van de familie te maken. Wel wordt er in hun echte achtertuinen gefilmd.

6. Kris is de enige die kan zeggen dat iets niet uitgezonden mag worden

Naast Kim heeft ook Kris veel controle over de show. Zo zou ze de enige zijn die de opgenomen beelden mag bekijken en kan alleen zij ervoor zorgen dat iets niet wordt uitgezonden.

7. Momenteel wordt de show met telefoons gefilmd

In verband met het coronavirus zien de opnames van de show er nu heel anders uit. De KarJenners hebben nu de regie in eigen handen en filmen het zelf met hun telefoons. Ze krijgen echter wel hier en daar wat hulp van de crew, om ze niet helemaal aan hun lot over te laten.

8. Kanye West is niet verplicht om mee te doen met de show

Hoewel de hele familie zich aan regels moet houden en regelmatig gefilmd moet worden, is dat wat betreft Kanye wel anders. De rapper geeft aan zijn eigen carrière en leven te hebben en daarom geen deel van de show te willen zijn. Maar, de rapper is achter de schermen wel degelijk aanwezig. Kanye is namelijk betrokken bij het creatieve deel van de show.

9. Er zijn altijd en overal microfoons

Kourtney onthulde dit feit nadat ze een scène achter de rug had waar ze moest huilen. Ze wilde niet huilen voor de camera's, en dus vertrok ze naar de badkamer. Daar moest ze echter stilletjes huilen, omdat haar microfoontje wel bleef aanstaan.

10. Sommige scènes zijn meerdere keren gefilmd

Zoals de scène waarin Kris Humphries Kim ten huwelijk vroeg. Dit moest namelijk 's middags worden opgenomen, zodat de belichting goed zou zijn. Daarnaast was Kim er allang van op de hoogte dat het zou gebeuren en had hierdoor genoeg tijd om zichzelf in de glam te laten zetten.

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook