Kijkers niet te spreken over gebeurtenis in Ex on the Beach: Double Dutch

Oh no...

Lees ook

Let op! Dit artikel bevat spoilers.

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch te zien. Zoals elke aflevering zorgde de komst van een nieuwe ex meteen voor een heleboel drama, alhoewel Julie's ex Alessandro op een wel heel nare manier werd verwelkomd in de villa.

Exen

In de aflevering van gisteren was te zien hoe niet één, maar twee exen hun entree maakten in de villa. Als eerste verscheen Mandy, als ex van Dennis. Zij kreeg meteen de extra power om iemand naar huis te sturen en koos voor niemand minder dan Olivia.

Lees ook: Kijkers in shock na nieuwe aflevering Ex on the Beach: Double Dutch

Opmerkingen

En hoewel de singles dachten dat die gebeurtenis wel voor genoeg drama had gezorgd in de villa, deed de Tablet of Terror er nog een schepje bovenop. Julie's ex Alessandro was namelijk de tweede ex die deze aflevering de zee uit is komen lopen.

In plaats van een warm welkom kreeg Alessandro van de andere singles in de villa meteen een paar nare opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. Iets waar kijkers van het programma niet over uitgepraat raken op social media. "Wauw, er komt een nieuwe jongen bij EOTBDD en hij wordt meteen gebodyshamed omdat hij te weinig spieren heeft..", reageert een kijker bijvoorbeeld op Twitter.

Bron & Beeld: Twitter, Ex on the Beach

Laatste nieuws

Zie ook