Deze nieuwe nail-art trend gaat viral

Hoe leuk!
Deze nieuwe nail-art trend gaat viral

In tijden van quarantaine is het een perfect moment om te oefenen met nail art, make-up hacks, hair diy's and all that kinda stuff. Op Instagram staat je tijdlijn vol met nieuwste trends en deze nagels nemen het internet langzaam weer over.

Trends

De laatste tijd kwamen er allerlei creatieve rainbow nail arts, bloemencreaties en lentekleuren voorbij. Maar de nail art die nu helemaal populair is, zijn de zogeheten bubble nails. Nagels met allemaal kleine bubbeltjes erin, wat zorgt voor een stunning nail design.

Lees ook: Deze nail art-trend maakt een comeback

Bubbels

Op het eerste oog ziet het er misschien moeilijk uit, maar eigenlijk is het verrassend makkelijk en heb je er helemaal niet veel voor nodig. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je deze nagels gemakkelijk bij jezelf creëert. Er zijn ontelbare kleurcombinaties mogelijk, dus ga lekker aan de slag!

Bron & Beeld: Facebook, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33d77f92644', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });