Lisa Kudrow licht tipje van de sluier op over Friends-reünie

Spannend!

Vanwege het coronavirus is de langverwachte Friends-reünie helaas uitgesteld. Toch is er nu goed nieuws. Lisa Kudrow, die in de serie Phoebe speelt, vertelt in een interview met HLN hoe het verder zal gaan met de reüniespecial.

Nieuwe datum

Zender HBO lanceert binnenkort de streamingdienst HBO Max. Enne, daar zouden de castleden van de populaire jaren '90 serie op 27 mei op te zien zijn Het coronavirus gooide echter roet in het eten, maar volgens Lisa wordt er wel al gekeken naar een nieuwe datum.

Lees ook: Friends-actrice Courteney Cox doet opvallende onthulling

Lockdown

"We zaten al redelijk ver met de planning van de reünie toen de lockdown werd aangekondigd. Onze enige optie was om de boel meteen volledig stil te leggen", legt Lisa uit. "We hebben nog niet zo lang geleden een nieuwe datum gekozen en hopelijk halen we die. En anders verplaatsen we hem gewoon weer", gaat ze verder.

Uiteraard is er ook besproken om de reünie online via een videocall te doen, maar daar waren de castleden niet zo over te spreken. "We waren het er volmondig met elkaar over eens dat we de reünie niet vanop afstand wilden doen. Het moest ofwel een ‘echte’ reünie worden, ofwel niks", stelt ze.

Verwachting

"Sommige dingen werken gewoon beter wanneer je in het echt naast elkaar zit. Ik weet dat er momenteel heel wat onzekerheid heerst, maar ik kan je beloven dat de reünie er sowieso gaat komen", aldus Lisa.

Wat we van de special kunnen verwachten? "We gaan heel veel herinneringen ophalen en onze vriendschap vieren. Het zal ook de eerste keer zijn dat we het gaan hebben over alles wat er zich indertijd achter de schermen van ‘Friends’ afspeelde", verklapt Lisa. Verder zullen er ook anekdotes tussen zitten die nog nooit vertelt zijn en gaan er een heleboel herinneringen de revue passeren. Spannend!

Bron: HLN | Beeld: Friends

Laatste nieuws