Alles wat je moet weten over de Gossip Girl-reboot

Aha!

Lees ook

Onze all-time favourite serie komt eindelijk terug! De makers komen met een reboot van Gossip Girl, die naar verwachting eind volgend jaar te zien zal zijn. We vertellen je alvast wat je van de reboot kunt verwachten.

Coronavirus

De scripts en outfits voor de acteurs lagen al klaar, maar helaas kunnen de opnames vanwege het coronavirus nog niet beginnen. "Ze waren nog niet eens begonnen met de productie; ze waren in pre-productie en klaar om te filmen", liet Kevin Reily, content manager bij HBO Max weten.

Lees ook: Hilarisch: dit foutje is je nooit opgevallen in Gossip Girl

Verhaal

We kunnen je daarentegen al wel vertellen wat we al over de reboot weten. Dit keer is het namelijk geen verhaal over Serena van der Woodsen of Blair Waldorf, maar een compleet nieuwe verhaallijn.

Dit verhaal gaat over een groep rijke New Yorkers op een privéschool in de Upper East Side. "De prestige-serie gaat in op hoeveel social media – en het landschap van New York zelf – in de tussenliggende jaren is veranderd", vertellen de makers.

Cast

Hoewel fans eerst nog hadden gehoopt op de terugkeer van de oude cast, lijkt het erop dat, dat helaas niet zal gebeuren. De nieuwe cast lijkt inmiddels compleet en zal bestaan uit: Whitney Peak, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Johnathan Fernandez, Jason Gotay, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Bera, en Zion Moreno.

Verder is bekend dat Kristen Bell terugkeert als de stem en voice over van Gossip Girl. Welke datum we de reboot precies kunnen verwachten is dus nog niet bekend.

Bron: Vogue | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook