Deze dingen wist je nog niet over Love Island

Aha!

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Love Island laat helaas nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat we al uitgepraat zijn over voorgaande seizoenen. Oud-deelnemers Lisa van Zuylen en Victoria Vermeer doen een boekje open over hun deelname en vertellen daarbij niet eerder onthulde details

Relatie

Lisa eindigde haar Love Island-avontuur met Thijs, maar eenmaal terug in Nederland hield hun relatie toch geen stand. Wat ze van haar deelname vond? "Achteraf gezien ben ik juist heel blij dat ik níét heb gewonnen", vertelt Lisa.

Lees ook: Dit Love Island-koppel verwacht een kindje

Druk

"Je krijgt natuurlijk wel geld, maar daar dacht ik niet eens aan", gaat ze verder. "Als je wint heb je toch een bepaalde druk op je. Als je dan zoals Daniël en Floor na een week uit elkaar gaat, is het een beetje net als met Craig en Amber uit Love Island UK. Mensen hebben dan gelijk een heftige mening over je", vult Victoria aan.

Drank

Ook vertellen de twee iets opvallends over de beruchte dans-scène. "We hebben met zijn allen shotjes mogen nemen omdat we zo bang waren", vertelt Lisa.

Daarnaast vonden de twee de alcohollimiet ook behoorlijk streng. De limiet lag nu namelijk maar op twee glaasjes per avond. "Terwijl dat bij de UK-versie niet zo is, volgens mij. Het had het seizoen wel wat meer pit kunnen geven als we gewoon mochten doordrinken", aldus de twee oud-deelneemsters.

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook