Dit is wat je van het vierde seizoen van Élite kunt verwachten

Spannend!
Dit is wat je van het vierde seizoen van Élite kunt verwachten

Waar het er even op leek dat het derde seizoen van Élite, ook gelijk de laatste zou zijn, hebben de acteurs zojuist via Instagram aangekondigd dat een vierde seizoen een feit is.

Anders dan anders

Wel zal het vierde seizoen er heel anders uit gaan zien dan de voorgaande drie seizoenen. Een hoop acteurs zullen namelijk niet terugkeren in het nieuwe seizoen.

Lees ook: Deze nieuwe serie is een mix tussen Gossip Girl en Élite

Voorproefje

Voor de meesten zit hun schooltijd op Las Encinas erop. Dat betekent dat we afscheid zullen moeten nemen van Ester (Carla), Danna (Lu), Álvaro (Polo), Mina (Nadia) en Jorge (Valerio).

Maar... er is ook goed nieuws! Miguel (Guzman), Itzan (Samuel), Arón (Ander), Omar (Omar), Claudia (Rebeka) en Georgina (Cayetana) keren namelijk wél terug in de serie.

In een video op Instagram maakten ze het grote nieuws bekend. Enne, ze lichten daarin gelijk een tipje van de sluier op!

Dit bericht bekijken op Instagram

ya es oficial. estaremos de regreso con una cuarta temporada 😙 it’s official. we’ll be back for season 4 😙

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Beeld: Instagram, Élite

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e51198565', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });