Kate Middleton reageert voor het eerst op vermeende ruzie met Meghan Markle

Dit wordt bijna nooit gedaan.

Waar de twee en public vrolijk glimlachen naar elkaar, zou er behind the scenes flink geruzied worden. Kate Middleton en Meghan Markle zouden dan ook allesbehalve best friends zijn. Zo zou ook blijken uit een artikel in het tijdschrift Tatler.

Loslippig

Het tijdschrift heeft een speciale editie rondom de hertogin van Cambridge gemaakt, waarin ze ook de vermeende ruzie met schoonzus Meghan aanhalen. Een zogenaamde vriendin van Kate zou hierover behoorlijk loslippig zijn geweest.

De twee zouden al sinds de royal wedding problemen met elkaar hebben, nadat de twee in een verhitte strijd rondom de outfit van prinses Charlotte waren geraakt.

Lees ook: Ruziënde prinsen William en Harry op hetzelfde evenement

Panty-gate

Meghan wilde namelijk dat de toen nog 3-jarige Charlotte geen panty zou dragen als bruidsmeisje tijdens haar bruiloft. Kate was van mening dat ze juist wel een panty moest dragen, omdat dit nou eenmaal het protocol is.

Ook de jurk van haar dochter zou voor tranen bij Kate, die toen net bevallen was van prins Louis, hebben gezorgd, wat er uiteindelijk voor zorgde dat de 'vriendschap' tussen de twee flink bekoeld was.

Statement

Hoewel er normaliter nooit wordt gereageerd op deze geruchten, lijkt Kate het inmiddels behoorlijk zat te zijn. En dus kwamen zij en prins William bij hoge uitzondering met een statement.

"Dit verhaal bevat een hele reeks onnauwkeurigheden en valse informatie die voor publicatie niet zijn voorgelegd aan Kensington Palace", aldus William en Kate middels een verklaring.

Bron: RTL, Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws