Wait, what: Kardashians krijgen iedere week nieuwe iPhones voor KUWTK

Wait, what?
Wait, what: Kardashians krijgen iedere week nieuwe iPhones voor KUWTK

Vanwege het coronavirus filmen de KarJenners momenteel zelf Keeping Up With The Kardashians met hun telefoons. En daarvoor wordt de familie van alle gemakken voorzien, ze krijgen namelijk elke week (!) een nieuwe iPhone.

Telefoon

Dat komt neer op één iPhone per zestien uur aan filmmateriaal. Wanneer dat gefilmd is, krijgen de zussen weer een nieuwe telefoon om verder te filmen.

De beelden zullen er heel anders uit komen te zien dan normaal. Al is er wel alles aan gedaan om het zo normaal mogelijk te kunnen filmen. Zo zijn er biechtstoelen, speciale ruimtes en statieven in hun huizen geplaatst.

Lees ook: 10 bizarre weetjes over Keeping Up With The Kardashians

Anders dan normaal

Ook de KarJenners zelf zullen zich hier en daar moeten aanpassen voor het filmen van de show.

"Als Kris zich ergert en uit de camerahoek loopt, is het niet zo dat we haar kunnen volgen en verder kunnen schieten. Ze moet terugkomen op het scherm en uitleggen waarom ze wegliep", legt de uitvoerend producent van de realityserie uit.

Bron: Grazia UK | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9aec025727d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });