Deze dingen wist je nog niet over Netflix’ Selling Sunset

Juicy!

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoilers!

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset staat op Netflix en fans zijn al druk in de weer met bingewatchen. In de serie verkopen elite-makelaars de meest luxe villa's aan rijkelui en hier komt heel wat drama bij kijken. Déze dingen wist je vast nog niet over de serie.

1. Heather Young's nieuwe liefde is een beroemde makelaar

Heather Young date een beroemde makelaar, genaamd: Tarek El Moussa. Hij is echter niet te zien in de serie, maar heeft wel een eigen tv-show, namelijk: de Flip of Flop-franchise. De tortelduifjes zijn inmiddels tien maanden samen en hebben sinds januari hun eigen stekje.

Lees ook: Jaaa! Tweede seizoen Selling Sunset eindelijk op Netflix

2. Chrishell Strause werd pas tijdens de opnames aan The Oppenheim Group toegevoegd

En dat is niet het enige wat niet in de serie naar voren komt. Wist je bijvoorbeeld dat Chrishell helemaal geen deel uitmaakte van The Oppenheim Group vóór de opnames?

"Ik denk dat we geluk hadden om haar erbij te hebben, ik denk dat ze iets toevoegt dat zeer uniek is voor Los Angeles. Het feit dat we iemand hebben die een actrice is en toevallig getrouwd is met een acteur die in een zeer succesvolle serie zit is een pluspunt", aldus de co-creator van de serie.

3. Mary verkocht op haar trouwdag het huis waarin ze haar jawoord gaf

Op Mary's trouwdag besloot ze een potentiële koper rond te leiden op haar trouwlocatie. Wat niet in de serie te zien is, is dat ze dit uiteindelijk ook verkocht heeft.

"Ik verkocht uiteindelijk mijn trouwlocatie op mijn trouwdag, wat geweldig was: ik heb de bruiloft gepauzeerd en het verkocht tijdens de voorbereidingen. Iedereen dacht dat ik gek was", aldus Mary.

4. Christine's vriendin was eerst samen met haar inmiddels hubby Christian

Het kan je niet ontgaan zijn tijdens de serie: de manier waarop Christine en Christian elkaar ontmoetten. Het bleek namelijk een vriendin van Christine te zijn die eerst aan het daten was met Christian. Haar vriendin vond Christian echter maar niks en daarom besloot Christine maar een gok te wagen.

5. De villa in Hollywood Hills is uiteindelijk verkocht

Kan je je dat prachtige en peperdure huis in Hollywood Hills nog herinneren? Hoewel het eerst niet lukte om het te verkopen, bood iemand in december 35,5 miljoen dollar en is het toch nog verkocht. Dit gigantische bedrag was dan ook een record voor de The Oppenheim Group.

6. Romain, de man van Mary, is nog steeds boos op Davina

En last but not least: Romain heeft tot op de dag van vandaag nog steeds Davina niet vergeven. Davina was boos omdat ze als enige niet was uitgenodigd op de bruiloft van Mary en Romain. "Hij is een zeer koppige man, maar hij heeft het recht om zich zo te voelen. Ik ben niet boos", aldus Mary.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook