20 Dingen die je herkent als je geobsedeerd bent door een serie

Herkenbaar!?

Val jij in een zwart gat als je door alle seizoenen van je nieuwe favoriete serie heen bent? Of kan jij ook flink chagrijnig worden als je meer dan een jaar op het vervolg moet wachten? Dan zijn onderstaande dingen waarschijnlijk erg herkenbaar voor je!

13 Dingen

1. Als fan van een bepaalde serie heb je het zwaar te verduren
Het volgen van een serie is een emotionele achtbaan die je alle kanten opslingert, waardoor jij je soms afvraagt of je ze allemaal wel op een rijtje hebt.

2. Als het seizoen afgelopen is – of nog erger: de hele serie, kun jij je zo dagenlang vreselijk voelen
En dan vooral met zo'n lekkere cliffhanger, waar je vervolgens een jaar over na kunt denken, omdat het volgende seizoen dan pas weer uitkomt.

Lees ook: Deze dingen wist je nog niet over Netflix' Selling Sunset

3. Als je niemand hebt om erover te praten
Heb je net een aflevering gezien, zit er weer een supergrote plottwist in. Dat moet je natuurlijk bespreken tot in detail! Jammer genoeg zijn geen van je vrienden fan en kun je lekker in je eentje piekeren (of op internet).

4. Niemand begrijpt je verwijzingen
Eén van je vrienden zegt iets en jij reageert vet ad rem met een quote van je favo serie die perfect aansluit EN….niemand reageert. Daar gaat je moment van trots.

5. Als je muziek van de serie hoort sta jij al 'aan'
Zodra je 't intro van Friends hoort, klap je altijd keigezellig mee. Jij kunt de tunes van Pretty Little Liars met gemak meezingen en je danst erop los als je de jingle van The Office hoort.

6. Je weet alles over een acteur
Vanaf het moment dat jij die ene acteur zag, moest je alles over hem weten. Van z'n geboorteplaats, tot z'n favoriete taart, de kleur van zijn favoriete pyjama en de middelste namen van zijn ouders. Oh, en of hij of zij single is natuurlijk.

7. Je kunt de serie eindeloos opnieuw kijken
Het blijft gewoon fantastisch. Je leeft nog altijd net zoveel mee als in het begin en je weet steeds weer nieuwe dingen te ontdekken.

8. Je raakt lichtelijk geïrriteerd wanneer de schrijvers zich niet aan jouw verhaal houden
Op een gegeven moment heb je een idee in je hoofd hoe alles moet gaan verlopen. Maar soms verzinnen schrijvers ineens dat het allemaal anders moet…

9. Waarom het soms uiterst irritant is om in Nederland te wonen
Waar ze in Amerika of Engeland allang bij seizoen 10 zitten, loop jij nog steeds minstens twee seizoenen achter.

10. Wanneer iemand doet alsof zij de serie hebben 'ontdekt'
En iedereen het ineens gaat kijken. Terwijl jij al jaren een loyale fan bent en niemand je advies om de serie nou eens te gaan kijken aannam.

11. Als je de aflevering hebt gezien, moet je 'm direct nog een keer kijken
Misschien heb je wel heel veel dingen gemist.

12. Niet iedereen snapt je obsessie
Je zou ze bijna ontvrienden.

Bron: Upcoming | Beeld: Grey's Anatomy

Laatste nieuws