Fred van Leer doet verdrietige mededeling op Instagram

Een pittig besluit...

Met man en macht wist Fred van Leer het spektakel Fred & Friends in Ahoy op te zetten, om in september met 14.000 mensen zijn verjaardag te vieren. Nu het coronavirus roet in het eten heeft gegooid, heeft Fred een verdrietig besluit moeten nemen.

Verjaardagsfeest in Ahoy

"Lieve vrienden, ik vind het vreselijk om dit filmpje te maken, omdat ik in dit filmpje ga aankondigen dat mijn verjaardagsfeest op 18 en 19 september in Ahoy niet doorgaat", begint de presentator het filmpje.

Door het coronavirus zijn alle grote evenementen tot en met 1 september afgelast, waardoor Fred de bui voor 18 en 19 september al ziet hangen.

"Een paar weken geleden hebben wij met hele team besloten dat we het gaan verzetten. En geloof mij, ik heb echt gerouwd. Ik heb echt gehuild als een kind. Dit was een project waar ik zo ongelooflijk veel zin in had."

Lees ook: Fred van Leer slaat terug na vervelende column

2021

Fred laat weten dat alles al bijna rond was. "Zo was de gastenlijst al bijna klaar, het decor stond al, alle sets waren gemaakt, noem maar op…"

Gelukkig is er ook goed nieuws. Zo laat de stylist weten dat het feestje naar volgend jaar is verplaatst. "Jullie moeten wel even geduld hebben, want het wordt nu 17 en 18 september 2021." Gelukkig lijken zijn fans dat geduld te hebben en kijken ze uit naar volgend jaar.

"Wij zijn van de partij in 2012", We maken er in 2021 een knalfeest van" en "Volgend jaar wordt een extra groot feest", aldus enkele reacties. Enne, Fred kennende wordt het inderdaad een éxtra, maar dan ook éxtra groot feest!

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws