Dit is wanneer Disney World zijn deuren weer opent

Jaaaa!

Waar er eerst nog gezegd werd dat de heropening van de Disney World-parken waarschijnlijk pas in 2021 plaatsvinden, lijkt het erop dat de parken toch sneller dan gedacht weer bezocht kunnen worden.

Orlando

Waar de deuren in Shanghai weer zijn geopend, dan wel met aangepaste maatregelen, lijkt ook het Amerikaanse Orlando de deuren weer te willen openen.

De drie parken in de Amerikaanse stad openen naar verluidt op 11 juni weer hun deuren. Wel zijn de parken corona-proof gemaakt en moeten de bezoekers zich net zoals in Shanghai aan bepaalde regels houden.

Lees ook: Jaaa, deze Disney-film krijgt een live action-remake

Extra maatregeelen

Zo is het verplicht om een mondmasker te dragen en wordt er bij binnenkomt eerst je temperatuur gemeten. Daarnaast wordt het aangeraden om regelmatig je handen te wassen. Ook worden er in attracties plekken vrij gehouden, zodat er genoeg afstand is tussen de bezoekers. De welbekende parades en spectaculaire avondshows keren voorlopig nog niet terug.

Wanneer alle andere Disney-parken opengaan is nog niet bekend. Wel liet algemeen directeur Joe Schott van Shanghai Disney Resort weten dat ook andere parken kijken naar de mogelijkheden.

"De andere parken in de rest van de wereld zijn ook druk bezig met voorbereidingen voor een heropening. Wanneer de tijd rijp is, zullen ze opnieuw gasten verwelkomen."

Bron: Loopings, Daily Mail | Beeld: iStock

Laatste nieuws