Dít is het nieuwe project van Kaj Gorgels en Monica Geuze

Interessant!
Dít is het nieuwe project van Kaj Gorgels en Monica Geuze

The word is out: Kaj Gorgels en Monica Geuze komen met een nieuw project, genaamd: Mind over Madness.

Webinars

"Dames en heren, Monica en ik komen met iets nieuws, een online platform genaamd Mind over Madness. Hier gaan we webinars op organiseren met sprekers die ons inspireren", begint Kaj het verhaal.

Nu is dit natuurlijk nog allemaal een beetje vaag, maar in een aanmeldformulier waarbij mensen zich kunnen aanmelden om zo op de hoogte te worden gehouden, wordt al snel duidelijk wat je kunt verwachten.

Lees ook: Tweede boek Monica Geuze wordt héél anders

Niet zweverig

"Mind over Madness is hét online platform voor zelfontwikkeling en inspiratie. Via dit platform hosten wij één keer per maand een webinar, die jij vanuit jouw eigen woonkamer kan bijwonen", begint de uitleg.

"Wij nodigen sprekers uit die wij interessant vinden. Zo verdiepen wij ons samen in verschillende onderwerpen die ruimte bieden voor persoonlijke groei, zodat jij de handvatten hebt om jouw leven te rocken. Een platform voor verdieping dus, zonder dat het zweverig wordt."

Klinkt interessant, toch? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd. Jij ook?

Dit bericht bekijken op Instagram

MIND OVER MADNESS

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70875c8e6fc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });