doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sofia Richie klapt uit de school over band met Kourtney Kardashian

Ai...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sofia Richie klapt uit de school over band met Kourtney Kardashian

Waar ze eerst ver uit elkaars buurt bleven, gingen ze 1,5 jaar geleden nog samen op vakantie. En hoewel dat er allemaal reuzegezellig uitzag, lijkt de band tussen Sofia Richie en Kourtney Kardashian inmiddels flink bekoeld.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wereldberoemde schoonfamilie

Haar relatie met Scott Disick zorgde gelijk voor veel rumoer. Niet alleen schelen de twee lovebirds zestien jaar, ook kreeg ze er naast drie bonuskinderen, nog een wereldberoemde familie bij.

Nu is Sofia als dochter van zanger Lionel Richie wel wat gewend, maar Scott's goede band met zijn voormalige schoonfamilie, zorgde in hun relatie af en toe toch voor de nodige wrijving.

Lees ook: Ophef na uit de hand gelopen grap Khloé en Kourtney Kardashian

Vakantie

Toch leek het met Kourtney wel te klikken, helemaal toen ze samen op vakantie gingen. Echter ziet het er nu naar uit dat een vakantie samen, en niet alleen omdat Scott en Sofia op dit moment een break hebben ingelast, er voorlopig niet in zit.

Wanneer Cosmopolitan naar de band met Kourtney vraagt, antwoordt Sofia: "Ik ben gewoon vriendelijk. Er is geen reden om dat niet te zijn" Hmm... zal er stiekem toch wat haat en nijd zijn ontstaan tussen de twee?

Bron: Just Jared | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');