EOTBDD-Jamy en Lie over plastische chirurgie

Aha!
EOTBDD-Jamy en Lie over plastische chirurgie

Jamy en Lie maakten onlangs hun rentree in het huidige seizoen van Ex on the Beach: Dubble Dutch. De twee blondines vermaken zich prima in de villa en doen nu in een YouTube-video een aardig boekje open over hun deelname, maar ook over de plastische chirurgie die ze hebben laten doen.

Q&A

In een hete Q&A beantwoorden de singles een aantal vragen. Op de vraag wie het meeste aan zichzelf 'heeft laten doen' weten Lie en Jamy wel antwoord.

"Wat hebben we niet laten doen?", roept Lie in de video. "Mijn borsten, lippen, wenkbrauwen, jukbeenderen, traangoten en botox", antwoord Jamy.

Lees ook: EOTBDD-deelnemers vertellen hoe het er nou echt achter de schermen aan toe gaat

Mannen

Maar dat is nog niet alles. Van nepnagels tot botox in de kaakspieren voor een smallere kaak, niks is te gek voor de realitysterren.

De mannen zijn daarentegen iets minder onder de indruk van de plastische chirurgie van de meiden. "Als je Jamy het zwembad ingooit, blijft ze drijven. Als ze het water uit komt lopen kan ze beter wegblijven daar. Er ligt al genoeg plastic in de zee", zegt Evan. Aii...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Ex on the Beach, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7097abf38f0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });