Wow: zoveel geven prins Harry en Meghan Markle aan beveiliging uit

aii...

Lees ook

Safety first! Sinds Meghan Markle en prins Harry ​​in hun eigen stek in LA vertoeven, kan de beveiliging om hen heen natuurlijk niet missen. De royals zijn er daarom ook niet vies van om voor hun veiligheid een flink bedrag per dag neer te leggen.

Grote bedragen

Schrik niet, want het bedrag dat het stel uitgeeft aan hun veiligheid, is maar liefst €8000 (!) per dag, dit melden verschillende bronnen aan Sunday Mirror.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle schakelen politie in

Beveiliging

Het beveiligingsbedrijf waar het allemaal om draait is GDBA. Dit bedrijf wordt gerund door Gavin de Becker, een oud-beveiligingsmedewerker van voormalig president Ronald Reagan.

“Harry en Meghan hebben alle vertrouwen in de Beckers’ firma”, en “Ze worden dan ook hoog aangeprezen. Ze zijn het grootste beveiligingsbedrijf in LA en veruit het meest gerespecteerde. Ze zijn niet goedkoop, maar als je het beste wil, moet je ervoor betalen”, zijn enkele reacties van insiders over de status van dit beveiligingsbedrijf.

Lees ook: Trouble in paradise voor prins Harry en Meghan Markle?

Beroemdheden

Meghan en Harry zijn niet de enige die op de loonlijst van GDBA staan. Zo heeft acteur Michael J. Fox ook gebruikt gemaakt van de veiligheidsdiensten en noemt het dan ook “de geheime dienst voor beroemdheden”. Verder betalen ook Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Cher en Barbra Streisand de beveiligingsrekening op naam van dit bedrijf.

Maar wie gaat dit fikse bedrag elke keer betalen? Vrienden van Harry en Meghan melden dat dit bedrag waarschijnlijk uit hun eigen portemonnee zal komen. Enne… nu maar hopen dat het stel ook echt veilig kan vertoeven in LA.

Bron: HLN I Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook