Mikky Kiemeney openhartig over moeilijke periode

De 22-jarige had het erg zwaar met haar verhuizing naar Barcelona

Mikky Kiemeney, de vriendin van voetballer Frenkie de Jong, doet in Glamour een boekje open over haar relatie en het leven dat ze in Barcelona leidt. De grote stap om te verhuizen naar Spanje ging niet zonder slag of stoot.

Sneltreinvaart

Ongeveer een jaar geleden verliet Mikky samen met Frenkie het vertrouwde Brabant voor Barcelona. "Het ging allemaal zo snel, van Ajax en de Champions League spelen naar de keuze voor een club in het buitenland."

Hoewel het lijkt op een droom, beleefde Mikky dit heel anders. Ze vond het moeilijk om haar draai te vinden in Spanje en haar nieuwe huis voelde niet als thuis. "Ik kreeg eerst zelfs lichamelijke klachten van de stress. Ook door de sneltreinvaart waarin alles gegaan was. Het ging allemaal zo snel. Die trein ging maar door en stopte niet."

Lees ook: Gezinsuitbreiding voor Frenkie de Jong en vriendin Mikky

Eigen ding

In Nederland rent de onderneemster van afspraak naar afspraak. "Ik heb hier mijn eigen ding, een leven. In Barcelona ben ik veel thuis, met Frenk." De 22-jarige kan altijd bij haar grote liefde Frenkie terecht. "Ik ken Frenkie door en door, en hij mij. Hij is mijn maatje. Onze relatie is gelijkwaardig. We vullen elkaar goed aan."

Bron: Glamour | Beeld: BSR

Laatste nieuws