Lea Michele reageert op beschuldigingen collega’s

oei..

Glee-actrice Lea Michele biedt haar excuses aan voor de ophef die ontstond nadat zij een tweet had opgedragen aan de overleden George Floyd. Vooral Samantha Ware, voormalig collega, haalde na deze tweet hard uit naar de brunette.

Excuses

Volgens Samantha was Lea degene die ervoor zorgde dat haar Glee-tijd 'een hel' was, zo schreef ze op haar Instagram. De actrice laat nu via een Instagram post weten dat ze spijt heeft.

''Ik kan me niet herinneren dat ik ooit iemand heb veroordeeld op achtergrond of huidskleur, maar dat is het punt ook niet. Blijkbaar heb ik er mensen mee gekwetst", schrijft de Glee-actrice in haar bericht.

''Ik heb naar de kritiek geluisterd en ik leer. Het spijt me heel erg, maar ik zal hier in de toekomst beter van worden."

Lees ook: Glee-collega haalt uit naar Lea Michele

Hello Fresh

Lea had een samenwerking lopen met Hello Fresh, leverancier van maaltijdboxen, maar het bericht van de actrice viel ook bij hen niet in goede aarde.

''Hello Fresh keurt iedere vorm van racisme of discriminatie af. We nemen de beschuldigingen aan het adres van Lea Michele heel serieus en hebben het contract met haar onmiddellijk beëindigd'', zo liet het bedrijf op Twitter weten.

Zie hieronder de Instagram post van de actrice.

Bron: AD I Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws