Ferry Doedens reageert op besluit GTST

oei..

Ferry Doedens vertelde onlangs in een YouTube-video dat hij het niet zo nauw nam met alle corona-maatregelen. Zijn uitspraken zorgden er uiteindelijk voor dat hij op non-actief werd gezet bij Goede tijden slechte tijden. De acteur reageert nu zelf op het besluit van zijn werkgever.

Irritatie

In het YouTube-programma van Eddy Keur biechtte Ferry op al acht weken lang met iedereen geknuffeld te hebben. "Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan", aldus Ferry. Deze uitspraak schoot bij producent EndemolShine in het verkeerde keelgat.

Lees ook: Ferry Doedens niet meer welkom op set GTST

Tweede keer

De acteur is door zijn uitspraken voor minimaal twee weken op non-actief gezet. Ferry liet, na een korte tijd stil te zijn geweest op zijn social media-kanalen, toch iets van zich horen. Zo laat hij in een reactie aan RTL Boulevard weten dat het goed met hem gaat. ''Verder hoef ik er niks over te zeggen'', aldus de acteur.

Het is voor Ferry niet de eerste GTST-ban. In 2015 was hij ook niet meer welkom op de set vanwege zijn toenmalige drugsgebruik. De acteur verdween toen een jaar van de set.

Bron: Superguide I Beeld: BSR

Laatste nieuws