doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Simone over band met verleider: 'Wie weet bloeit er nog wat moois op'

Cute!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Simone over band met verleider: 'Wie weet bloeit er nog wat moois op'

Terwijl Zach tijdens Temptation Island meerdere malen bewees dat hij niet op kon tegen alle vrouwelijke verleiding, vond Simone steun bij één van de verleiders. In een nieuwe aflevering van Temptation Talk, vertelt de blondine hoe het nou precies zit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Chemie

We hebben het hier natuurlijk over verleider Bas, die vanaf het eerste moment zijn pijlen op Simone had gericht. Volgens de blondine was er zeker sprake van chemie.

''We konden goed praten en hij was de eerste persoon die me op mijn gemak stelde'', bevestigt ze tegenover presentator Rik Brandsteder. De twee hebben na het programma dan ook contact gehouden. "Wie weet bloeit er nog wat moois op", aldus Simone.

Lees ook: https://grazia.nl/showbizz/temptation-deelnemers-in-shock-na-dode-in-de-villa

Wantrouwen

Terwijl Simone erg geniet van alle berichtjes die binnenstromen op haar social media, blijft Zach angstvallig uit de buurt van alle social media-kanalen.

''Mijn wantrouwen is heel erg hoog'', vertelt hij. ''Als ik bijvoorbeeld met iemand praat via WhatsApp of Instagram, dan staat het meteen op honderd forums. Dus ik praat met niemand meer.''

Bron: RTL Boulevard I Beeld: RTL

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');