Glee-producer klapt uit de school over cast en ‘rotte appels’

Niet mals.

Lea Michele kreeg afgelopen week de wind van voren van haar Glee-collega, maar nu neemt Maxi Norton, die destijds werkte als producer bij de show het voor haar op. En wat zij te zeggen heeft is niet mals.

Spijt

Afgelopen week betuigde Lea haar steun aan de Black Lives Matter-beweging. Tot grote ergernis van collega's, want de actrice zou zich op de set niet netjes hebben gedragen en zelfs pestgedrag hebben vertoond.

Vooral Glee-collega Samantha Ware haalde hard uit naar de brunette toen zij op Instagram schreef dat haar tijd bij Glee door Lea een hel was. Als reactie hierop deelde Lea een bericht op Instagram waarin ze haar excuses aanbood.

Lees ook: Lea Michele reageert op beschuldigingen collega's

Maxi

Echter onthult Maxi nu dat er wel meer 'rotte appels' op de set van Glee waren. Zij spreekt vervolgens haar ongenoegen uit naar mannen die wegkomen met hun pestgedrag.

"Mensen die in deze industrie werken, weten over wie ik het heb. Waarom geven we hen een vrijkaart voor dit soort gedrag? Hoezo laten we dat wel toe? Zolang zij geld opleveren, krijgen ze een vrijbrief", aldus de producer van de show.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Glee, Instagram

Laatste nieuws