Chaos bij gemeente Amsterdam na uit de hand gelopen grap Bas Smit

Oeps!

Bas Smit heeft waarschijnlijk voor heel wat ophef gezorgd bij de Amsterdamse gemeente. De ondernemer deed alsof hij burgemeester van Amsterdam wilde worden, maar zijn volgers namen die uitspraak iets te serieus.

Grap

Bas plaatste eerder deze week een bericht op Instagram waarin hij grapte dat hij het wel zag zitten om burgermeester van de hoofdstad te worden.

Echter had hij niet gedacht dat zijn volgers zijn grapje zo serieus zouden nemen, want de gemeente werd vervolgens overspoeld met belletjes van fans die op hem wilden stemmen.

Lees ook: Hilarische video Bas Smit gaat viral

Boodschap

"Hahaha, goedemorgen. Ik heb zojuist een telefoontje gekregen van de gemeente Amsterdam of ik wil stoppen met oproepen tot stemmen, want zij krijgen mailtjes en belletjes binnen waar er gestemd kan worden op de burgemeester. Alsjeblieft, stop ermee!", schreef Bas in zijn Instagram Stories.

Blijbaar was dat nog niet genoeg, want fans bleven nog steeds bellen. "Hi allemaal, nogmaals: mijn ambitie om burgemeester te worden was een grapje!. Stop alsjeblieft met bellen en mailen naar de gemeente. Er kan NIET gestemd worden. PS. Ook geen interesse in functies binnen politieke partijen", aldus Bas over de grap.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws