Voetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw na 22 jaar uit elkaar

Oh no...

Voormalig profvoetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw Gertrude hebben na 22 jaar een punt achter hun huwelijk gezet. De voetbaltrainer neemt daarom even afstand van de media, zo meldt hij tegenover De Telegraaf.

Rust

"Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust…", vertelt Dirk. "En dan kom je er op zeker moment achter dat je jezelf verliest. Ik zit in een heel heftige periode."

Lees ook: Memphis Depay enorm onder vuur

Breuk

De reden van de breuk tussen hem en Gertrude is simpelweg omdat 'het vuur is gedoofd'. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen", legt hij uit.

Dirk zal voorlopig ook even naar de achtergrond treden als het gaat om zijn rol als trainer bij Feyenoord. Toch sluit hij een eventule rol als hoofdtrainer van de topclub niet uit. "Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk", aldus Dirk.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws