doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Simone schept duidelijkheid rondom relatie met Zach

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Simone schept duidelijkheid rondom relatie met Zach

Temptation Island verliep voor Zach en Simone niet geheel zonder slag of stoot, en ook na hun deelname zou het stel nog het een en ander te verduren hebben gekregen. Simone schenkt nu voor eens en voor altijd klare wijn over haar relatie met Zach op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie

In de laatste aflevering van Temptation Talk vertelde Simone dat ze nu veel contact heeft met verleider Bas. "Wie weet bloeit er nog wat moois op." Betekent dit dat Zach out of the picture is? Als het aan Simone ligt wel.

Lees ook: Temptations Simone over band met verleider: 'Wie weet bloeit er nog wat moois op'

Bericht

"Over mij en Zach wil ik verder niet veel kwijt", schrijft Simone op Instagram, "Het enige wat ik kwijt wil is dat wij een ECHT koppel waren, eentje met een gebruiksaanwijzing (zoals vele relaties)", legt ze uit.

"Ik voelde constant de strijd tegen mijn twijfels binnen onze relatie, die achteraf niet voor niets bleken te zijn. Onze karakters pasten totaal niet bij elkaar en spraken dezelfde taal niet in mijn ogen", gaat ze verder.

Opluchting

Simone schrijft dat ze beiden opzoek waren naar iets anders in hun relatie, maar dat ze dat niet hebben kunnen vinden "door de verschillende levensfases waar we ons beiden in bevonden."

Ze sluit het bericht af met: "Zonde, maar het loslaten voelt nu als een opluchting. Ik neem het tot mij, ik leer ervan en ga verder", aldus Simone. Duidelijk...

Bron: Instagram | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');