GTST-Nina licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen

Oeh!
GTST-Nina licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen

Nu het huidige seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden, al is afgelopen, kunnen kijkers wekelijks kijken naar Goede Tijden, Zomer Tijden. In de allereerste aflevering van deze zomerserie, licht Marly van der Velden alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Relatie

Marly, die in Nina Sanders speelt in de soap verklapt dat zij en Bing in het nieuwe seizoen weer naar elkaar toe zullen groeien. In het vorige seizoen verbraken Bing en Nina namelijk hun relatie nadat Nina de lakens had gedeeld met rechercheur Daan Stern.

Lees ook: GTST-cast reageert op tijdelijk vertrek Ferry Doedens

Script

Toch betekent dat niet meteen het einde voor Bing en Nina. Marly leest in GTZT namelijk een script voor waaruit blijkt dat Nina weer opnieuw wil beginnen met Bing, en Bing lijkt hetzelfde voor haar te voelen. Echter wordt de oplaaiende liefde tussen de twee bruut verstoord door de binnenkomst van Daan. Spannend!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: GTST

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1e35e3884', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });