Rachel Hazes openhartig over ruzie met Roxeanne

oei..

Lees ook

Sinds de verzoening tussen Rachel Hazes en André Hazes lijkt alles weer koek en ei tussen de familie. Toch is dit allesbehalve het geval. Naast dat de 'ruzie' tussen Roxeanne Hazes en André nog altijd niet is opgelost, spreken moeder en dochter elkaar inmiddels ook niet meer.

Uitspraken

Over de breuk met haar dochter wil Rachel niks kwijt. ''Ik laat Roxeanne in haar waarde en ik wil daar niets meer over zeggen. Voor hetzelfde geld is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder”, laat ze weten.

Nu ze haar dochter al een tijdje niet ziet, moet ze ook een ander belangrijk persoon in haar leven missen, namelijk: kleinzoon Fender. "Ik mis mijn kleinzoon, ik zie hem niet! Dat doet zeer.”

Lees ook: Rachel Hazes reageert op verzoening André en Monique

Geduld

Rachel hoopt dan ook ooit weer met haar twee kinderen aan de tafel te kunnen zitten.''Ik heb weinig wensen, maar dat zou wel een wens van me zijn”, stelt Rachel.

''Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. En dat mag ook. Dat moet je ook respecteren als moeder. Dat heb ik met André toen ook gedaan. Het komt vanzelf goed. Geduld”, vertelt ze.

Bron: Telegraaf I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook