Rachel Hazes over huidige band met schoondochter Monique

Autsj...
Rachel Hazes over huidige band met schoondochter Monique

André Hazes en Monique zijn weer samen en dit betekent dat Rachel Hazes weer de mother in law is van Monique. Echter hebben de twee nooit een hele goede band gehad. Rachel vertelde afgelopen zaterdag aan RTL Boulevard over het liefdesgeluk van haar zoon.

Media-aandacht

Op de vraag wat Rachel vindt van alle media-aandacht die er is rond het liefdesleven van haar zoon, reageert ze: ''Dré heeft het natuurlijk ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk, als ik heel eerlijk ben.''

Verder stelt Rachel dat alles op social media-kanalen plaatsen ook voor de nodige aandacht zorgt. ''Als je iedere dag alles post op Instagram, hè… je hoeft ook niet alles te laten zien'', vertelt ze.

Lees ook: Rachel Hazes reageert op verzoening André en Monique

Monique

Rachel reageert openhartig over het feit dat ze met Monique een minder goede klik heeft. ''Al wordt hij honderd jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique", stelt ze.

"Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Ze is een goede vrouw en ik hoef er niet mee samen te wonen. Het is goed zo'', aldus Rachel.

Bron: Nu.nl I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7408865c1df', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });