De Bachelorette Joey showt ware transformatie

Wow!

Lees ook

In de laatste aflevering van de De Bacherlorette is te zien hoe de vonk oversloeg tussen Joey Herle en Gaby Blaaser, en hij als eerste van de mannen een kus van de blondine wist te veroveren. Toch is Joey niet altijd zo zeker van zijn zaak geweest.

Onzekerheid

Joey laat via Instagram een foto uit zijn jeugd zien, waarbij hij aan zijn volgers vertelt over zijn transformatie.

Zo vertelt hij erg vroeger erg onzeker te zijn geweest, maar kreeg hij ook te maken met een burn-out. "Dit veranderde mijn leven."

Lees ook: Daar is-ie dan: de eerste zoen tijdens de Bachelorette

Sporten

De 25-jarige besloot het roer volledig om te gooien en spendeerde al zijn vrije uurtjes in de sportschool. "Ik heb deze foto altijd gehouden om gemotiveerd te blijven."

Joey deed zelfs mee aan bodybuild-wedstrijden en vandaag de dag is hij dan ook mega trots op wat hij tot nu toe bereikt heeft. "Nieuwe tijden zijn aangebroken en nieuwe doelen zijn gemaakt. Ik zal er alles aan doen om ze te bereiken."

🔙🔙#tbt to a time I was a lot bigger and a lot more insecure about myself. After an burnout I changed my life. Bodybuilding really helped me to be confident and motivated in everything I do. This is an 4 to 5 year difference. I always kept this picture to keep me motivated. New times have arrived and new goals are set. I will work hard to achieve them💪💪✖➕✖ #nevergiveup #motivation #maxxtreme #jannybarents #fitpeople #fitdutchie #bodybuilding #fitnessmotivation #dedication #hardworkpaysoff #nopainnogain #workyourassoff #bettereveryday #discipline #determination #believetoachieve #gains #gettingstronger #bodyengineers #chasephysique #lightweight #fatgripz #biggerisbetter

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op

Bron: Love & Reality I Beeld: De Bachelorette, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook