Ex-vrouw Peter Jan Rens gelukkig met nieuwe liefde

Het is nu echt finito tussen de twee.

Het is finito tussen Peter Jan Rens en Virginia van Eck. De twee hebben na zeven jaar, waarvan drie jaar getrouwd, besloten de handdoek in de ring te gooien. Toch lijkt vooral Virginia daar niet erg lang van wakker te hebben gelegen.

Nieuwe liefde

Virginia is namelijk weer happily in love. De 27-jarige heeft Peter Jan, voor velen bekend van zijn rol als Meneer Kaktus, ingeruild voor Mandy, die ze via Instagram aan haar followers voorstelt.

"Ik ben weg van jou, ze nemen mij nooit weg van jou!", schrijft ze bij de foto met haar nieuwe liefde.

Lees ook: Voetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw na 22 jaar uit elkaar

Scheiding

Er gingen al een tijdje geruchten dat de relatie tussen Virginia en de voormalig presentator op de klippen was gelopen. Ook werd er gefluisterd dat Virginia verliefd zou zijn geworden op een ander en daarom de scheiding van Peter Jan had aangevraagd.

Toch ontkende Peter Jan vorige week nog via zijn management dat er sprake was van een breuk. Nu zijn ex-vrouw een week later de relatie met Mandy wereldkundig heeft gemaakt, lijkt de scheiding tussen Peter Jan en Virginia toch echt een feit te zijn.

Het stel ging jaren geleden al een keer eerder uit elkaar. Enkele maanden later gaven zij hun relatie toen alsnog een tweede kans.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws