Dít is wanneer de realityserie van Monica Geuze weer begint

Jaaa, bijna!
Dít is wanneer de realityserie van Monica Geuze weer begint

Monica Geuze is du moment druk in de weer met de opnames van het vervolg van haar realityserie Like Monica.

Exclusiviteit

Door het coronavirus kwam de serie na vier weken even on hold te staan. Inmiddels zijn nieuwe afleveringen in de maak en kunnen we deze vanaf 1 juli op Videoland verwachten. En daar kijken niet alleen haar fans naar uit, maar ook Monica zelf kan niet wachten.

De vlogster heeft namelijk te maken met een exclusiviteit voor de serie, waardoor ze veel dingen niet in haar vlog kan gebruiken. En dat zit haar toch een beetje dwars.

Lees ook: Dít is het nieuwe project van Kaj Gorgels en Monica Geuze

Tweede seizoen?

"Ik moet zeggen dat ik er wel achter ben gekomen dat ik het superleuk vind om te doen en blij ben met het resultaat, maar ik vind het wel jammer dat ik jullie minder mee kan nemen in mijn leven in de vlogs", vertelt Monica.

"Dat is wel waar ik mee ben begonnen en wat ik nog steeds het allerleukste vind om te doen. Na meer dan vijf jaar nog steeds. Er zijn wel gesprekken geweest over meer afleveringen voor de serie, maar voorlopig als die vier erop staan, ga ik het even zo houden en wil ik meer content voor YouTube maken."

Beeld: YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9719c372bdf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });