Temptations Romée: ‘Zach was echt ziekelijk verliefd op mij’

"iedereen die hem kent, weet dat hij niet altijd de waarheid spreekt'

Lees ook

Ze was dé verleidster van Temptation Island dit jaar, niet in de laatste plaats omdat ze bad boy Zach binnen één dag wist in te pakken. Wij spraken de 22-jarige Romée over haar avontuur.

Spel

Romée hoefde er niet eens zo heel veel moeite voor te doen: na één dag lag ze al in het bed bed van Zach. Missie voltooid! Maar hoe denkt ze nou écht over hem? Was het enkel spel of vond ze hem echt leuk?

"In het begin was het vooral spel, maar ik vond hem wel een leuke jongen", vertelt Romée. "Ik heb het idee dat wat je op tv van Zach ziet, maar tien procent is van zijn ware persoonlijkheid. Hij was supergezellig en heel leuk gezelschap, ook al is het natuurlijk een idioot. Ik had niet superveel gevoel voor hem, maar ik kon het wel heel goed met hem vinden."

Lees ook: Temptations Rick en Annelien woedend op Zach

Ziekelijk verliefd

Maar pas na het programma kwamen de juicy verhalen. Zo beweerde Zach dat hij nog een paar keer met Romée had afgesproken, maar zij méér wilde dan hij…

"Dat klopt niet helemaal. Ik ben nog supervaak bij hem langs geweest, zowel in zijn oude huis waar hij toen met zijn vrienden woonde als in zijn nieuwe huis. Hij was echt ziekelijk verliefd op mij en ik merkte dat hij wel steun bij mij vond", legt ze uit.

Lees ook: Temptations Simone schept duidelijkheid rondom relatie met Zach

Gezeik

In tegenstelling tot wat Zach zegt, besloot Romée dat er geen toekomst in zat. "Op een gegeven moment heb ik best veel gezeik met hem gekregen, ook op mijn werk, en toen heb ik gezegd: ‘Dit gaat ‘m niet worden.’ Hij zegt in elk interview dat híj het heeft afgekapt, maar dat is totaal niet waar."

Sterker nog, Zach blijft haar appen en liet een tattoo voor haar zetten. "Hij appt me altijd van: ‘Maak me niet belachelijk’, maar ondertussen zegt hij zelf wel dingen als: ‘Ik wilde een psychologisch spelletje met haar spelen.’ Maar ach, het maakt me niet uit, iedereen die hem kent, weet dat hij niet altijd de waarheid spreekt."

Benieuwd naar het hele interview met Romée? Je leest het in de nieuwe Grazia die 17 juni in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook