Temptations Romée: ‘Ik heb de hele productie wakker gemaakt omdat ik zo in paniek was’

"Het was tussen Zach en mij echt een strijd"

Lees ook

En de award voor Temptation Island verleidster 2020 gaat naar… Romée! De 22-jarige wist nieuwkomer Zach binnen één dag in te pakken. Het werd haar zo makkelijk gemaakt, dat ze er zelf ook van schrok.

Paniek

Veel hoefde Romée er niet voor te doen. Zach was zo into haar, dat ze de eerste avond al met hem in zijn bed lag te rollen. "Het was tussen Zach en mij echt een strijd, en ik was zo gedreven om te winnen dat ik alleen maar dacht: Let’s do it ", vertelt ze.

Niet veel later ging Zach helemaal de fout in en hadden de twee seks. Op televisie. "Toen het eenmaal gebeurd was, dacht ik: Oh mijn god, wat heb ik nu weer gedaan? Wat zullen mijn vriendinnen wel niet denken, of mijn ouders?" vertelt Romée. "Ik heb de hele productie wakker gemaakt omdat ik zo in paniek was."

Lees ook: Temptations Romée: 'Zach was echt ziekelijk verliefd op mij'

Nooit spijt

Uiteindelijk viel het haar allemaal mee. "Het leek voor mij erger dan het was, want je ziet niet heel veel. Het scheelde ook dat de reacties zo positief waren. Als ik veel haat had gekregen, had ik het waarschijnlijk erger gevonden. Sowieso heb ik nooit spijt van dingen die ik doe, dus hier ook niet van", aldus Romée.

Lees ook: Temptations Romee onthult: kreeg ze geld voor haar avontuurtje met Zach?

Gevoelens

Of ze ook echt gevoelens voor hem had? "In het begin was het vooral spel, maar ik vond hem wel een leuke jongen. Ik heb het idee dat wat je op tv van Zach ziet, maar tien procent is van zijn ware persoonlijkheid", vertelt ze. "Hij was supergezellig en heel leuk gezelschap, ook al is het natuurlijk een idioot. Ik had niet superveel gevoel voor hem, maar ik kon het wel heel goed met hem vinden."

Benieuwd naar het hele interview met Romée? Je leest het in de nieuwe Grazia die morgen in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook