Kreeg Temptations Romée geld voor avontuurtje met Zach?

"Dat is dan gewoon prostitutie"

Lees ook

Het gerucht gaat dat Temptation Island-deelnemers geld krijgen als ze een kandidaat in bed krijgen. Dat zou ook gelden voor verleidster Romée die afgelopen seizoen Zach om haar vinger wist te winden. Wat is daarvan waar?

Roddel

Het gerucht blijft rondgaan dat verleiders een bonus krijgen als het lukt om iemand te verleiden. Romée is daar meteen heel duidelijk in: "Dat is echt een roddel, ik vraag me serieus af wie dat de wereld in heeft geholpen", vertelt ze.

Lees ook: Temptations Romée: 'Zach was echt ziekelijk verliefd op mij'

Gratis vakantie

"Soms zeggen mensen: ‘Je mag dat gewoon niet zeggen vanwege je contract’, maar dat is bullshit. Als ik seks op tv zou hebben en ze zouden daar geld voor geven, dan is dat gewoon prostitutie", maakt ze duidelijk.

Sterker nog: verleiders krijgen helemaal niks voor hun deelname. "Je moet het zien als een gratis vakantie. En daarna kun je natuurlijk wel leuk geld verdienen, doordat je veel meer volgers hebt en leuke campagnes en samenwerkingen kunt aangaan."

Lees ook: Temptations Romée: 'Ik heb de hele productie wakker gemaakt omdat ik zo in paniek was'

Comeback

Heeft ze dan meegedaan voor de roem? "Nee, ik deed echt mee omdat ik altijd wel in ben voor een avontuurtje. Ik heb vooraf nooit bedacht: Dan kan ik daarna dit of dat gaan doen", vertelt ze. Maar het smaakt wel naar meer. "Nu ik het heb gedaan, zou ik het wel leuk vinden om nog een keer tv te maken. Het lijkt me leuk om aan Ex on the Beach mee te doen of nog een keer aan Temptation."

Benieuwd naar het hele interview met Romée? Je leest het in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook