Temptations Romée doet boekje open over relatiestatus

"Ik ben heel erg op mijn vrijheid gesteld"

Ze was dé verleidster van Temptation Island dit jaar, niet in de laatste plaats omdat ze bad boy Zach binnen één dag wist in te pakken. Hoe zit het nu met het liefdesleven van de 22-jarige Romée?

Ziekelijk verliefd

Zach en Romée spraken ook na Temptation Island nog met elkaar af. "Ik ben nog supervaak bij hem langs geweest. Hij was echt ziekelijk verliefd op mij", vertelt ze. Maar het is niks geworden. "Op een gegeven moment heb ik best veel gezeik met hem gekregen, toen heb ik gezegd: ‘Dit gaat ‘m niet worden.’"

Lees ook: Temptations Rick en Annelien woedend op Zach

Lekker single

Van een relatie met Zach is dus geen sprake. Maar is er een andere man in haar leven? "Nee, ik heb wel een tijdje gedatet, maar ik kreeg het zo druk – ik doe ook nog een toeristische opleiding – dat ik dacht: Dit gaat niet werken. Ik ben heel erg op mijn vrijheid gesteld en met een relatie wordt dat een beetje moeilijk. Ik blijf dus lekker single."

Lees ook: Temptations Simone schept duidelijkheid rondom relatie met Zach

Mindfuck

Mocht ze in de toekomst weer een relatie krijgen, dan weet ze één ding zeker: ze zou nooit als koppel meedoel aan het verleidingsavontuur. "Nooit! Als ik een relatie heb, houd ik die sowieso heel privé. En je bent al niet helemaal stabiel in je relatie als je meedoet, ik geloof echt niet dat dit beter wordt als heel Nederland en België weet van jullie problemen", vertelt ze.

"Je kunt het je vriend ook bijna niet kwalijk nemen dat-ie vreemdgaat. Niet dat hij gepusht wordt, maar het zijn wel de ideale omstandigheden, een beetje als vakantieliefde. Ik weet niet eens of ik mezelf daar zou kunnen vertrouwen, het is echt een mindfuck."

Benieuwd naar het hele interview met Romée? Je leest het in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws