doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wesley Sneijder geeft duidelijkheid rondom relatiestatus

Hij is bijzonder openhartig.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wesley Sneijder geeft duidelijkheid rondom relatiestatus

Hiep, hiep, hooray! Wesley Sneijder viert vandaag zijn 36e verjaardag. En waar zijn verjaardag normaliter groots gevierd worden, is dat dit jaar toch een klein beetje een ander verhaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Scheiding

Sinds de breuk met Yolanthe Cabau, die ze vorig jaar maart via hun management aankondigden, staat de wereld van Wesley behoorlijk op zijn kop.

Zo liet hij enkele dagen na de bekendmaking via Instagram weten erg veel spijt te hebben. "Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust", schreef hij toen bij een foto van Yolanthe en zoontjes Jessey en Xess Xava.

Lees ook: Wesley Sneijder openhartig over scheiding met Yolanthe Cabau

Eenzame verjaardag?

Hoewel hij er ook bij vermelde dat de twee nog niet gescheiden waren, lijkt een verzoening inmiddels niet meer aan de orde.

En ondanks dat Wesley de afgelopen tijd onder anderen aan Gaby Blaaser en Emma Heesters gelinkt werd, vertelt de voormalig profvoetballer tijdens een interview met Giel Beelen als single man zijn verjaardag vieren.

Toch wordt het waarschijnlijk niet helemaal een eenzame birthday bash voor de 36-jarige. "Ik dat er wel wat is georganiseerd door mijn vriendenclubje. Ik laat me verrassen", aldus Wesley.

Bron: Story | Beeld: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');