Wait, what: Temptations Zach in EOTBDD?

hmm
Wait, what: Temptations Zach in EOTBDD?

Zach is misschien wel een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island ooit. De realityster weet met zijn opvallende uitspraken telkens weer het onderwerp van gesprek te worden op social media. En dat is deze keer niet anders.

EOTBDD

Zach deelt op Instagram een wel heel bijzonder kiekje. Op de foto zie je een Photoshop-creatie waarin duidelijk wordt dat hij het wel ziet zitten om mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch.

“Zou MTV dit aankunnen? Zal ik Dennis Roos en Harrie Snijders overtreffen? Tuurlijk. Dat zijn geen vragen! But who is next?”, schrijft hij onder zijn post.

Lees ook: Temptations Zach brengt eerste nummer uit

Exen

In zijn bericht noemt hij Simone, Romee, Bibi en Christian als zijn exen. Met Christian wil hij namelijk nog unfinished business afmaken in Boxing Influencers.

“Sorry Christian, maar je gaat er nog steeds aan bij Boxing Influencers als Melvin Manhoef een first round knock out wilt zien”, belooft de Temptation-deelnemer tot slot.

Bekijk hieronder het Instagram kiekje van Zach.

Bron: Love&reality I Beeld: Temptation Island, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9539a42b7af', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });