Vriend Miljuschka Witzenhausen had moeite met naaktfoto’s

Yes girl!

Lees ook

TV-chef Miljuschka Witzenhausen weet social media de laatste tijd flink op te schudden. Is het niet met een goudeerlijke selfie, dan is het wel met een sexy kiekje vanuit bed. Aan Veronica Magazine doet ze een boekje open over de reden daarvan.

Playboy

Miljuschka laat aan Veronica Magazine weten dat ze graag wil laten zien hoe een normaal lichaam eruit ziet en dit deelt ze dan ook graag op haar Instagram. “Het is gewoon de realiteit die ik laat zien”, aldus de brunette.

Echter is de Playboy niet weggelegd voor de kok. “Ik heb natuurlijk ook kinderen. Ik heb niet voor niets nooit in de Playboy gestaan, want ik zeg altijd: ‘Mijn poes is voor Miljoes en voor niemand anders'', vertelt ze.

''Dus ik denk goed na over hoe ik op zo’n foto sta. Maar sexyness en verleidelijkheid zit ’m niet per se in bloot, bloter, blootst. Ik vind het sexy als je de levensvreugde bij iemand ziet. Dat probeer ik uit te dragen.”

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen: 'Dit is niet het realiteitsbeeld'

Vriend

Voor de vriend van Miljuschka was het even wennen dat hij zijn vriendin naakt op social media voorbij zag komen. “Philip is natuurlijk een héél nette man en had dit nooit verwacht, haha'', laat ze weten.

''Hij was het ook niet gewend dat mensen zo zichzelf durven te zijn. In het begin dacht hij: Holy shit, wat is dit nou? Maar hij heeft er vijf jaar aan kunnen wennen en nu omarmt hij het'', aldus de brunette.

Miljuschka deelde eerder al een prachtige naaktfoto vanuit haar bed.

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF😘

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook