Temptations Yasmin over relatie met ex-man Birgit Schuurman

Cute!
Temptations Yasmin over relatie met ex-man Birgit Schuurman

Vorig jaar deed Yasmin samen met haar toenmalige vriend Thomas Cox mee aan de ultieme relatietest: Temptation Island VIPS. Inmiddels heeft de influencer het liefdesgeluk weer gevonden en doet ze een boekje open over haar nieuwe relatie.

Vriend

Yasmin is sinds januari weer gelukkig in de liefde met de negentien jaar oudere Arne Toonen, regisseur én ex-man van actrice Birgit Schuurman.

“Hij is heel erg lief, zorgzaam, wijs, volwassen, leuk en spannend. Hij geeft zoveel om mij, dat gevoel heb ik lang niet meer gehad. Ik ben onwijs gek op hem.” Cute!

Lees ook: Kijkers weten het zeker: Temptations Thomas en Yasmin faken de boel bij elkaar

Spijt

Yasmin laat aan FHM weten dat Temptation Island een afgesloten hoofdstuk is, en ze zeker geen tweede keer mee zal doen aan het realityprogramma.

“Zoals ik nu in het leven sta, zou ik er absoluut niet aan hebben meegedaan. Op dat moment zat ik in een dal. Het ging niet zo goed op relatie- en werkgebied. Toen kwam dit op mijn pad. Op dat moment had ik echt een avontuur nodig'', aldus de brunette.

De actrice kreeg veel aandacht na het programma, maar niet op de manier waarop ze hoopte. “Het is ook niet per se bevorderlijk voor mijn acteercarrière.”

Bron: Love&reality I Beeld: Temptation Island VIPS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7098d550617', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });