Hoofdrolspeler 13 Reasons Why spreekt zich uit over spin-off

Fingers crossed
Hoofdrolspeler 13 Reasons Why spreekt zich uit over spin-off

Het nieuwe en tevens allerlaatste seizoen van de razendpopulaire serie 13 Reasons Why staat op Netflix. En voor degene die nu in het bekende zwarte gat dreigen te vallen: er is nog hoop!

Spin-off

Dylan Minette, beter bekend als Clay Jensen, werd gevraagd naar een eventuele spin-off van de serie. "Ik zou me niet eens kunnen voorstellen hoe dat zou zijn. Ik heb geen idee", vertelt de acteur hierover tegen Entertainment Tonight.

"Misschien is Clay dan nog wel in de buurt, maar misschien ook niet. Ik weet het niet", aldus de acteur als gevraagd wordt of Clay terug zou keren in de eventuele spin-off.

Lees ook: Zien: trailer nieuw seizoen 13 Reasons Why

Nieuw seizoen

In het vierde en laatste seizoen zal de diplomauitreiking van de studenten centraal staan, maar eerst worden de leerlingen nog flink op de proef gesteld. Hoewel het in het derde seizoen leek alsof de moord op Bryce was opgelost, blijkt dit toch nog niet helemaal zo te zijn.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: 13 reasons Why

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ed44112d09', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });