De Bachelorette's Kasper: 'Meerdere jongens krijgen gevoelens'

Spannend!
De Bachelorette's Kasper: 'Meerdere jongens krijgen gevoelens'

In De Bachelorette hebben we al volop kunnen genieten van de afleveringen over de zoektocht van Gaby naar ware liefde. Deelnemer Kasper Paalman vertelt nu tegen TC Tubantia over wat we allemaal nog kunnen verwachten in de volgende afleveringen.

Gevoelens

De 26-jarige Kasper vertelt vol liefde over Gaby. ''Het is echt een hele leuk, spontane en lieve meid. Het allerbelangrijkste is dat je met iemand kunt lachen. En dat heb ik gedaan.”

Toch is er tot zover nog geen vonk overgesprongen tussen de Bachelorette en de deelnemer. ''Je kijkt eerst of er een klik is. Die klik was er en de vonk komt misschien later.''

Lees ook: Deelnemer Jethro onthult waarom hij meedoet aan De Bachelorette

Enthousiaste druktemaker

Volgens Kasper gaat het nog héél dik worden. ''De groep wordt steeds kleiner en meerdere jongens krijgen gevoelens. De spanning wordt steeds groter, vooral bij de rozenceremonies. Goedemorgen, hé! Poh, dat was niet normaal. Je hoort nog nét niet elkaars hartslag'', vertelt hij.

Als Kasper terugkijkt naar de afgelopen afleveringen is hij erg tevreden. “Ik ben gewoon mezelf: een enthousiaste druktemaker. Ik krijg van iedereen te horen dat ze de échte Kasper zien'', vertelt de deelnemer.

''Ik krijg vaak de vraag: ‘Is dan niet alles in scène gezet?’ Nee, gewoon nee. Alles is oprecht en spontaan.”

Bron: Love&Reality I Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e16790d3a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });