De laatste keer: 'Hoe fijn is het om het samen uit te gillen van genot'

Marije en Anna hadden dinsdag voor het laatst sex.
De laatste keer: 'Hoe fijn is het om het samen uit te gillen van genot'

Marije (33) is getrouwd met Anna (38), ze zijn nu vier jaar samen. Ze hadden dinsdag voor het laatst sex.

Zoom-meeting

"Om me heen hoor ik iedereen klagen over verdwenen libido’s door coronastress, maar Anna en ik hebben eindelijk weer tijd voor elkaar. We houden niet van vluggertjes. Maar je kunt er gewoon niet elke avond een uitgebreid sensueel feest van maken. Dus dan gebeurde er vaak gewoon niets. Omdat we nu allebei veel thuis zijn en ons sociaal leven even op nul staat, maken we het eindelijk thuis weer gezellig. Om helemaal eerlijk te zijn, twijfelden we begin dit jaar of we nog wel door moesten gaan. We raakten elkaar kwijt. Ik maakte me daarom veel zorgen over samen in quarantaine gaan, het had ook kunnen escaleren in negatieve zin. Nu knettert het ook enorm, maar gelukkig alleen in bed. We beseffen weer hoe dol we op elkaar zijn. Hoe fijn het is om aangeraakt te worden, om samen klaar te komen, om het uit te gillen van genot. Dat was voor corona alweer een paar maanden geleden. Nu vrijen we zeker een of twee keer per week. Omdat we het maandag hadden gedaan, had ik niet verwacht dat het dinsdagmorgen weer raak zou zijn. Maar Anna had blijkbaar zin. Ik zat te werken, terwijl zij de keuken opruimde. ‘Staat je webcam uit?’ vroeg ze, omdat ik net daarvoor een Zoom-meeting had. Ik knikte, waarop Anna achter me ging staan. Heel langzaam maakte ze mijn staart los. Ze streelde mijn hoofdhuid en gleed met haar vingers door mijn haren. Mijn hoofd ging automatisch naar achteren, met mijn ogen dicht. Kippenvel kreeg ik ervan. Hoe kon ik zo nog mijn e-mails beantwoorden?"

Vluggertje

"Haar ochtendjas hing open. Terwijl ze mijn oren en schouders masseerde, voelde ik haar blote borsten tegen de achterkant van mijn hoofd. Ze gleed met haar hand in mijn blouse, en daarna onder mijn beha. Mijn tepels werden hard. Ik hoorde en voelde haar ademhaling heel dicht bij mijn oor. Zachtjes kuste ze mijn nek, likte ze heel dicht langs de haarlijn, een van mijn gevoeligste plekjes. Als verdoofd zat ik daar, wetend dat ik over minder dan een kwartier weer gebeld ging worden. Maar Anna neemt zelden initiatief en houdt al helemaal niet van vluggertjes, dus ik hield haar ook niet tegen. Ze rolde mijn bureaustoel iets naar achteren en ging naakt bij me op schoot zitten met dat heerlijke lijf van haar. ‘Je weet dat ik maar tien minuten heb, toch?’ vroeg ik, bijna bang om het moment te verbreken. Maar Anna knikte terwijl ze mijn blouse verder losmaakte. Gisteren had ik haar nogal uitgebreid verwend, nu was het blijkbaar mijn beurt. Mijn broek ging uit, net als mijn slipje. Anna zat inmiddels op de grond voor me, tussen mijn benen. In één beweging schoof ze mijn billen naar voren en mijn benen naar achteren. Het was niet de manier waarop ze aan mijn clitoris zoog, of hoe ze met twee vingers in me gleed. Het was de situatie, het ontzettend opwindende moment. Ik kon me niet herinneren dat ik eerder zo heftig was klaargekomen. En zo snel ook, met nog drie minuten op de klok tot mijn volgende call.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ecc065ea01', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });