Kijkers in tranen na uitzending We Want More

Wauw!

Gisteravond was de eerste aflevering van de veelbelovende zangwedstrijd We Want More te zien. In deze talentenjacht krijgen verschillende kandidaten de kans om zichzelf te bewijzen tegenover een professionele jury.

Indruk

Met namen zoals André Hazes, Ali B en Davina Michelle in de jury moet je natuurlijk wel je beste beentje voorzetten. Bij deelnemer Ricardo is dit gisteravond zeker gelukt, want de 65-jarige ex-verslaafde heeft een blijvende indruk achter gelaten bij zowel de juryleden als de kijkers thuis.

Lees ook: Zien: optreden Chantal Janzen in DWDD zorgt voor wisselende reacties

Optreden

Zanger Ricardo liet met zijn indrukwekkende verhaal en optreden menig kijker thuis gegarandeerd een traantje wegpikken. Hij vertelt al op zijn veertiende in aanraking te zijn gekomen met heroïne. Vanwege zijn verslaving raakte hij zijn huis kwijt en kwam hij op straat te staan. Hij wil met zijn verhaal dan ook een belangrijke boodschap vertellen.

"Mensen denken misschien: die Ricardo heeft ze misschien niet allemaal op een rijtje, maar dat vind ik juist leuk. Want als ik dan iets gepresteerd heb, dan staan ze allemaal met hun mond vol tanden", aldus Ricardo.

Bekijk het optreden van Ricardo hieronder.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: We Want More, YouTube

Laatste nieuws