Rachel Hazes openhartig over breuk met vriend

Duidelijk.

Lees ook

De relatie tussen Rachel Hazes en haar vriend Mike is over en uit. Rachel deed gisteravond in Beau een boekje open over de veelbesproken liefdesbreuk.

Reden

Rachel vertelde gisteravond voor het eerst openhartig over de breuk met Mike. Zo stelt ze dat ze hem 'eruit heeft geflikkerd'. "Het was wel gezellig maar door de drukke werkzaamheden kan je gewoon niet antwoord geven op de vragen die je gesteld worden", legt Rachel uit.

Lees ook: Ex-vriend Rachel Hazes van oplichting beschuldigd

Breuk

De moeder van André en Roxeanne vertelt dat ze Mike niet kon geven wat hij van haar wilde. "Ja, ik wil wel die aardappels op tafel zetten maar niet om 18.00 uur", geeft ze als voorbeeld.

"Ik kom bijna niet aan mezelf toe. Dat is heel vervelend voor de partner waar je op dat moment mee bent. Maar dan kan je beter voor korte pijn gaan dan voor lange ellende", vertelt Rachel.

Weduwe

Daarnaast doet Rachel ook een aardig boekje open over haar relatie met de overleden André. "Het is moeilijk. Ik was 19 toen ik bij André terechtkwam, eigenlijk 15 maar de tweede keer toen het officieel werd 19", vertelt ze.

"Het is voor mij zo moeilijk om Dré los te laten. Je bent zo jong bij elkaar. Een vriend van André kan het altijd mooi verwoorden: 'je bent als een bonk klei bij die man gekomen en je bent gekneed zoals hij wilde'", aldus de weduwe.

Bron: AD | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook