Dit is dé hack om erachter te komen of je nieuwe beddengoed bij je interieur past

Handig!

Online je beddengoed bestellen kan soms nadelig uitpakken. Want: de kleur is totaal anders dan er afgebeeld stond, de stof is alles behalve aangenaam of het past niet bij het interieur van je slaapkamer. Herkenbare struggle? No worries! Kepri Cotton heeft hier namelijk iets op bedacht.

Kleurstalen

Kepri Cotton verkoopt uitsluitend online handdoeken én beddengoed, waardoor het merk bovenstaande struggles herkent. Enne, daar hebben ze iets handigs voor bedacht. Als je twijfelt, kun je kleurstalen opvragen die ze gratis naar je opsturen. Dit zijn mooi uitgegeven kleurkaarten, waar zowel de kwaliteit als de kleuren van Kepri Cotton in levende lijve gevoeld en bekeken kunnen worden. Ideaal om kleuren af te stemmen op de kleur van je muren, gordijnen en meubels in je slaap- of badkamer.

Vier verschillende kaarten

Het assortiment van Kepri Cotton is groot, zowel qua kleur als stof. Zo kun je kiezen uit percale katoen, satijn katoen, Belgisch linnen en de handdoeken collectie. Hier hebben ze vier kleurstalen voor gemaakt:

1. Kleurstaal – Percale Katoen
Speciaal voor liefhebbers van extra crispy lakens; met deze stalenkaart heb je alles in huis om jezelf te overtuigen van Kepri Cotton's kwaliteit en fraaie kleuren. Ideaal om de kleuren te kunnen beoordelen in elke slaapkamer. De stalenkaart geeft een volledig beeld van de collectie percale geweven katoen. Dit geldt zowel voor de kwaliteit als voor de exacte kleuren. Door de draaddichtheid van 400 TC voelt deze percale heerlijk fris en crispy aan.

De lakens worden gemaakt van biologische GOTS-gecertificeerde katoen. Door het gebruik van tweedraads garen is deze percale extra zacht. Bovendien pillen de lakens daardoor niet en gaan zij langer mee. Een duurzame keuze dus!

2. Kleurstaal – Satijn
Dit is de kwaliteit waar je direct verliefd op wordt. Gemaakt van 100% biologische GOTS gecertificeerde katoen en verkrijgbaar in zes subtiele kleuren. Met deze stalenkaart in handen kun je in alle rust voor elke slaapkamer de juiste keuze maken. Deze stalenkaart geeft uitstekend weer in welke kwaliteit en kleuren de collectie satijn katoen 500TC verkrijgbaar is. De satijnbinding zorgt voor een subtiele glans en voelt uiterst soepel aan. De kleuren zijn ingetogen en een verrijking in elk interieur.

Kepri Cotton lakens worden gemaakt van biologische GOTS-gecertificeerde katoen. Door het gebruik van tweedraads garen is het materiaal extra zacht en gaan je lakens veel langer mee. De kwaliteit staat garant voor ongeëvenaard comfort.

3. Kleurstaal – Linnen
Een investering in linnen is een investering in de kwaliteit van het leven. Kepri's linnen draagt het keurmerk Belgian Linen en is GOTS gecertificeerd. En dat is uniek in de wereld. Deze stalenkaart laat je kennismaken met deze bijzondere kwaliteit en ingetogen kleuren. Gun jezelf de luxe en het comfort van linnen, een stof die aangenaam aanvoelt op de huid.

De producten zijn vervaardigd van 100% biologisch linnen. Deze unieke kwaliteit zorgt voor overweldigend comfort het hele jaar door. Linnen wordt mooier naarmate je het vaker gebruikt. Wanneer je deze bijzondere kwaliteit eenmaal hebt ervaren, wil je nooit meer anders.

4. Kleurstaal – Handdoeken
De zachte biologische pluche van Kepri heeft een gewicht van maar liefst 700 gr/m2. Een kwaliteit zoals je alleen nog maar aantreft in de meest prestigieuze hotels. Verkrijgbaar in negen kleuren. Deze stalenkaart helpt je de juiste keuze te maken.

In het Westen van Turkije aan de Egeïsche Zee groeit de prachtigste biologische katoen. De lange, witte katoenvezels worden gesponnen tot fijne en extra zachte garens. Zij vormen de basis van Kepri's assortiment handdoeken en badlakens met lange lussen die het water uitstekend absorberen. De handdoeken en badlakens zijn verkrijgbaar in twee formaten en negen kleuren. Zoals van Kepri mag worden verwacht, zijn zij stuk voor stuk ingetogen en probleemloos in te passen in de stijl en kleur van elke badkamer. Beoordeel het zelf met deze complete stalenkaart.

Benieuwd naar de kleurstalen van Kepri Cotton? Klik 'hier' om ze aan te vragen. Of ervaar de hele collectie – gedurende de maand juli – in de KEPRI store, Zeedijk 686, Knokke-Le Zoute.

Dit artikel is in samenwerking met Kepri Cotton geschreven.

Beeld: Kepri Cotton

Laatste nieuws