Dít smsje kreeg Temptations Elke van Eline na de opnames

Gelukkig!

Lees ook

In Temptation Island zagen fans hoe Arda het bed indook met verleidster Eline, waardoor het finito was met de relatie van Elke en Arda. Echter heeft dit niet voor drama tussen de vrouwen gezorgd, laat Elke weten in een interview met Story.

Excuses

Elke vertelt in het interview over haar lastige tijd na Temptation Island en haar band met verleidster Eline. "Het was een zware periode, maar ik neem niemand iets kwalijk. Ook Eline niet, na de opnames excuseerde ze zich nog met een smsje" vertelt de brunette.

"Eline vroeg oprecht hoe het met me was en bood haar excuses aan. Dat apprecieerde ik echt heel hard. Vriendinnen kun je ons niet noemen, maar we zijn helemaal oké met elkaar. Vorige week zagen we elkaar voor het eerst face to face en vertelde ze haar kant van het verhaal."

Lees ook: Temptations Eline over band met Elke

Wegcijferen

Elke neemt ook haar ex-vriend Arda niks kwalijk na alles wat er is gebeurd.

"Ik geloof dat alles om een reden gebeurt. Misschien moest dit gebeuren om mezelf terug te vinden. Ik heb nu geleerd dat ik mezelf nooit mag wegcijferen in een relatie of vriendschappen, ik moet voor mezelf opkomen. Het was een heel harde les, maar ik ben er sterker uitgekomen", aldus de Temptation Island-deelneemster.

Terwijl Arda het liefdesgeluk alweer heeft gevonden bij verleidster Amber, doet Elke het voorlopig rustig aan. "Ik vraag me af hoe hij van de ene in de andere relatie kan stappen. Zelf word ik niet zo snel verliefd."

Bron: Love&Reality I Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook