Winning Wednesday: 3x maxi dress van Voyar La Rue t.w.v. €119,95

It's Wednesday, winning Wednesday!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een maxi dress van Voyar La Rue t.w.v. €119,95 weg.

Nederlandse bodem

Het van Nederlandse bodem Voyar La Rue werd vijf jaar geleden opgericht door Emma van Straaten. Waar het allemaal begon met statement T-shirts, kun je er vandaag de dag terecht, zowel online als in één van de 60 verkooppunten in Nederland en België, voor een complete garderobe. Waaronder de fantastische maxi dress die we mogen weggeven.

Of het nou mooi weer is of iets minder, met een maxi dress zit je altijd goed. Leuk met een slippertje of sandaal eronder, maar ook perfect te combineren met cowboy boots of sneakers. Een musthave voor in je garderobe dus! De nieuwe items als eerste zien? Volg het merk dan hier op Instagram. Vanaf deze zomer komt er namelijk ook een denim- en schoenenlijn!

Win, win, win!

Ben jij inmiddels totally in love met deze maxi dress? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x de maxi dress van Voyar La Rue weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen – vergeet niet om je maat in het opmerkingsveld te noteren – en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 30 juni.

Laatste nieuws