Zien: Politie grijpt in bij optreden Douwe Bob

aii...

Lees ook

Douwe Bob heeft het verzoek van de gemeente Terschelling, om gisteravond geen optreden te geven op het Waddeneiland, genegeerd. En dat is hem duur komen te staan…

Politiebureau

De politie greep al na enkele nummers in en legde het optreden van Douwe stil. De zanger wordt dinsdag verwacht op het politiebureau van Terschelling.

De manager van de artiest wilde maandagavond geen reactie geven aan De Telegraaf. "Ik was er niet bij, dus ik weet het niet."

Lees ook: Douwe Bob is weer gelukkig in de liefde

Regels

Douwe kondigde zondag aan dat hij zou gaan optreden op het Waddeneiland, doordat het festival Oerol niet door kon gaan vanwege corona. Een dag later liet de zanger weten dat het niet door mocht gaan van de gemeente.

"Het loopt zo uit de hand, is het idee”, vertelde hij maandag. Toen liet de zanger nog weten dat hij het erbij zou laten zitten: "Maar regels zijn regels en we respecteren het."

1,5 meter

Uiteindelijk besloot Douwe om toch op te treden, maar van 1,5 meter was volgens de luisteraars tijdens het optreden geen sprake. Volgens een van de aanwezigen, die het optreden op camera vastlegde, was er echter niet veel aan de hand.

"Het is dubbel. Het was niet druk, op het Groene Strand was het drukker, daar mochten de mensen gewoon blijven zitten”, laat ze weten aan De Telegraaf.

Enkele bezoekers zijn zelfs al begonnen met een inzamelingsactie voor een eventuele boete voor de artiest. In de video is ook te horen dat een van de toeschouwers vraagt om een Tikkie te sturen als hij inderdaad een boete zou krijgen.

Bekijk *HIER* de video van het optreden van Douwe.

Bron: Telegraaf I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook